English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kayıtlı siteniz var diye hata vermez.Adsense hesabınız var diye hata veriyordur.Bu siteleri 10 tane adsense hesabında yine kullanabilirsiniz.Silmenize gerek yok.Ben denedim de ordan biliyorum.Gidin internet kafeden başvuru yapın siteniz için ya da adsense hesabı olmayan birine başvuru yaptırtın.Diğer adsense hesabınızla alakalı numara ve maili kullanmayın yeterli.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı domain birden fazla Adsense hesabında ekli olabilir. Bununla ilgili bir sorun yok. Siz daha önce Adsense'ye kayıt olduğunuz adres ve telefon numarasını girdiğiniz için sorun yaşıyorsunuz. Temiz bir IP ile farklı adres, telefon girerek bir hesap açın. Siteniz şartları karşılıyorsa onay alırsınız.
Aslında dediğiniz gibi olması lazım telefon ve mail farklı kullanıyorum ip konusuna gelecek olursak da o hesabım çok eskiydi ve satalı bile neredeyse 2 sene geçti yani aynı ip olmasına imkan yok üzerine kaç defa internet servis sağlayıcı değiştirdim başvuru yapıyorum üzerinden 10 dakika geçmeden mail geliyor bu site ile kayıtlı bir internet sitesi var şifrenizi unuttuysanız aşağıdaki işlemleri yapmayı deneyebilirsiniz gibisinden bir seyler yazıyor kaç defa denedim farklı mailler ve telefon ile.