Diğerlerini bilmem ama ben gerçekten de bilmediğim için sordum bir iddiam da yok tek istediğim ögrenmek. Öyleyse Yıldız Holdingin varlıklarının değerinin %63'ü 5 milyar dolar mı ? Bunu mu anlamalıyım ?
Evet hocam. Size söylemedim sallıyor diye diğer mesaj atanlara dedim. Çünkü bu verinin devlet tarafından açıklandığını sanıyorlar. Değerini aradım bulamadım fakat satın alımlarından ve içinde bulunduğu şirketlerden ne kadar büyük olduğunu anlayabilirsiniz. Yıldız holding 2014 yılında United Biscuits şirketini 3.2 milyar dolara satın almış. Buradan holdingin sahip olduğu şirketlere bakabilirsiniz
https://tr.wikipedia.org/wiki/Y%C4%B1ld%C4%B1z_Holding . Muhtemelen tüm Yıldız holding bünyesinde bulunan halka açık şirketlerin değerlerini toplayarak hesaplıyorlar.