onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar neyin kafasını yaşayıp parayı beğenmiyorsunuz merak ettim. Arda hangi ulusal maçlarda kendisini sergiledi ki o kadar ilgi odağı olup o paraları görsün ? Uefa avrupa liginde birşey mi yaptı ? Şampiyonlar ligi mi gördü ? Ligde gol kralı veya asist kral mı oldu ? Ligde her maç oynadı adından mı söz ettirdi ? Çok yetenekli çocuk gelecek vaadeden çocuk ama fenerbahçe de doğru düzgün oynayıp farklı kulvarlar görmediğinden o paraları düşünmeniz garip. Cenk Tosun şampiyonlar liginde esip gürledi, en güzel golleri attı, ligde golleri attı everton 23m verdi. Orkun Kökçü daha yeni Benficaya transfer olmadı mı 25m € ya ? Orkun o kadar kendini gösterdi o para etti Arda daha büyük turnuvalar görmemiş genç, yetenekli, umut vaadeden çocuk. Her ligde ve kulvarda oynayabilcek biri olup olmadığını bilmeden o kadar para edeceğini nasıl düşündünüz merak ettim…
Yalnız bu çocuk saf yetenek + zeka. Bu özellikler futbolla birleşince de çok nadir çıkıyor doğal olarak. Bugün Arsenal'a de gitse Barcelona'ya da gitse sırıtmaz. Zaten gelişime açık henüz 18 yaşında. Elmas madeni bulmuşsun ama çıkartmadan satmak istiyorsun o yüzden saçma geliyor bana. Ertem şeneri pek sevmem ama doğru söylemiş. Dediğin gibi uefa da aynı performansı gösterse şuan ağzımızı 50-60m eurodan açıyorduk.

https://twitter.com/ertemsener/statu...VzcsgQRLQ&s=19