MuratALVER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllar önce bilgisayar alacaktım böyle dolandırma yaşar gibi oldum.. Parayı yolladım ve kargo numarası atacaktı arkadaş bir anda engel yedim. Durmadım numara üzerinden bir kaç araştırma yaptım ve isminin ahmet değil , mehmet olduğunu öğrendim. Artık elimde düzgün bir isim vardı bu şahsın izmirde olduğunu ve nitelikli *********** olduğunu öğrendim. Ama yılmadım savcılığa gittim yetmedi soyadından facebookta arama yaptım amcasına babasına hatta sevgilisine ulaştım. Sevgilisi sen iftira atıyorsun dedi bende elimdeki kanıtları attım. Sonra amcası yazdı dediki. Sen bunu nereden buldun bu böyle ayda 2 3 kişi dolandırır parayıda alemde yer dedi. O an çok kötü olmuştum. Ama yılmadım amcasından o parayı istedim. Amcası dedi ki abim duyarsa yaşamaz, benim yeğenim yüzünden abim kalp hastası oldu ben senin paranı 1 ayda vericem zaman ver dedi. Ben inanmadım 2 gün 5 gün 1 hafta geçti 8. Gün bir numara aradı ve hesap no istedi paranın bir kısmını yolladı geri kalanı atarım dedi. Ben yine bekledim 2 gün sonra tamamını attı ve helallik istedi. Savcılığa verdiysen geri çekme bu çocuk içeri girsin dedi. Ben çekmedim dosyayı, bana 2 yıl sonra kağıt geldi çocuğu bulmuşlar ve ifadesini almışlar. İfade şöyle , biz arkadaşla şakalaşıyorduk oda beni şikayet etmiş yanlış anlaşılma oldu demiş
Dava düştü direk😆 ama gelip bana kimse sormadı paranı aldın mı diye.
Lafın kısası git şikayet et ama ardını bırakma kendinde çözmeye çalış.
o ne saçma iş be