lafım excalibur serisine değil ama bizzat casperın kendisine, öğrencilik dönemimde kısıtlı bütçeyle bir laptop almıştım, babam çalışmıyordu ve bilgisayar mühendisliğini kazanmıştım laptop lazımdı mecbur el mahkum en ucuz ürüne başvurdum ama hata ettiğimi sonradan anladım, şuan bana para ver hatta üstüne sponsor ol, al sana hibe ediyoruz bedava bu kullan deseler bir daha casper aldırtamazsın, dertsiz başıma dert almayacağım evimde hurdalığa ayıracak bir yerim yok derim, cn serisi bir laptopa sahiptim, driverını bulmak ayrı dert, indirmesi ayrı dert, uyumluluğu ayrı dert, en son w10 için çin halk cumhuriyetinden bir siteye bağlanıp indirmiştim, yetmedi conexant smartaudio hd diye lanet bir ses chipine sahiptim, hoparlörden ses vermeyip kulaklıktan veriyordu, tüm utility driverlarını denedim çözülemedi, meğer sorunun kaynağı istisnasız chip'in kendisiymiş...çinden üretimden kalkmış anakartları (pegatron) toplayıp saçma sapan oem parçalarla montajlayan arkasında durmayan firmaya artık gram güvenmiyorum.