Merhaba,
Haber sitemde şöyle bir sorun yaşıyorum. Hiçbir istatistik uygulaması birbiri ile tutmuyor sitemin günlük normalde ziyaretçisi 500 ile 1K arasında değişiyor. Bunu haberlerin okunmalarından panel üzerinden görebiliyorum. Temanın kendi sayacı ve post views counter sayacı ile neredeyse birbirine yakın sonuçlar alıyorum. Bu arada bu iki yöntemde sayılmayacaklar arasına yönetici girişleri ve google bot girişlerini hariç tuttuğumda yukarıda yazdığım rakamları alıyorum.
Google Analytics kullanmak istediğimde GPA-4 diye bir şeye geçmişler baya uğraşıp sitemi ekledim ama orada ziyaretçi sayısını maksimum 10 olarak görebildim ki bu değer imkansız site kapalı iken bile daha çok ziyaretçi alıyordu.
En son Yandex Metrica kurdum onda da ilk söylediğim rakamların neredeyse 1/4'ü değerler çıkıyor. Yani atıyorum sitedeki istatistik eklentisi ve temanın kendi eklentisi 800 gösteriyorsa Yandex Metrica 200 gösteriyor gibi.
Bu sorun neden kaynaklı olabilir? Bir de önerebileceğiniz istatistikleri gayet güzel tutup raporlama yapabilecek eklenti ya da servis önerisi varsa onlara da açığım.
Bu arada bir dönem jetpack kullandım onun istatistikleri de hemen hemen en başta verdiğim rakamları veriyordu. Yani genel olarak sorun Yandex ve Google Analytics'de var gibi duruyor.