Sosyal yaşam & işe yatırım arasındaki dengenin sonucu mudur sizce bu? Yoksa direkt olarak üniversite eğitiminin içeriğinin boş olmasından mı kaynaklanıyor?
Özel değilse üniversite & bölüm paylaşabilir misiniz?
Tabi bülent ecevit üniversitesinde okuyorum grafik tasarım ancak kısaca özet geçeyim ,ben 42 istanbul adlı okulu kazandım ve girmeye hak kazandım ancak istanbulda hiç tanıdık olmamasından ve kyk ya bu okulda okuyup gidilemediği için gidemedim gitseydim şuanda çok farklı yerlerdeydim , üniversite boş dememin sebebi şu bölümde ve çevremin büyük çoğunluğunda her sektörden ve okuldan insan var lise terk olup birşeyler başarmış olanda var evlenmiş fabrikada çalışanda var hala okulu devam eden hayata başlayamamış olanda var aralarında hepsinin tek bir ortak noktası var diploması olanların hepsi farklı yerlerde iyi yerlerde olanların ise yine tek bir ortak noktası var hepsinin hayatlarında birşeyler başarmış olması ve bir tercih yapmış olması ben 7 senedir hem yazılım hemde grafik ile uğraşıyorum ve bu alandan gelir elde ediyorum şahsım adına okula harcadığım vakiti kendime ayırsaydım şuanda çok farklı yerlerdeydim. aynı şekilkde diploma olarakta eğer siz farklı iseniz zaten hayat sizi biryerlere getiriyor burda nokta şu siz hangi alanda ilerlemek istiyorsunuz, bu alana okul ilemi gireceksiniz yoksa temeliniz ve kendinizi geliştirmişliğiniz varmı , son sorun ise şu aynı diplomaya sahip sizin ile aynı sıralarda oturan ve oturacak milyonlarca insandan sizi farklı kılan ne olacak başarmanıza yol açacak olan detay ne olacak ? olay burada bitiyor yazacak daha çok şeyim var ancak vaktim kısıtlı siz hangi tercihi yapacak olursanız olun kendinizi geliştirin ve sizi farklı kılan birşeye sahip olun. yoksa maaşlı işssiz olursunuz.