Alan adının değerli olup olmadığına neye göre karar veriyorsun ? Mesaj içeriğin tamamen bilgili gibi davranıp aslında hiç bir fikrin olmaması.
Ben domain de her zaman akılda kalıcı olmasına bakarım saçma sapan değerlendirmelere değil . Domaini değerlendirecek olan senin projeye kattıklarındır . Saçma ve gereksiz bir bilgi olacak ancak örnek '' n11 , r10 ,trendyol,markafoni.. '' gibi uzar gider. Senin iyi / kötü değerlendirmen önemli değil akılda kalıcı bir domain olması benim için önemli.
'' kaldı ki com uzantısı dolu olan marka tescili olan domainin com.tr sini almak çok büyük sıkıntı . Almayın böyle domainler '' Bu kararı nereden çıkardın merak ediyorum ?
Ben marka haklarını satın alırsam senin aldığın .com uzantısının benim için hiç bir geçerliliği yok. Şunu dersen anlarım ;
-Hocam Togg marka hakkı olduğu için Toggxxx uzantılı tüm domainlerde sorun yaşama ihtimalin yüksek.
+ Evet bu konuda haklısın derim ve bunun için uğraşmak gerekebilir . ( Ancak çözülebilecek bir durum )
Yazdığın yorumda katıldığım hiç bir cümlenin olmadığını söylemeliyim.
toggsahibi.com eminim boştur
bu derece değersiz bir alan adı için zaman harcamak kaldı ki kısıtlı ucu kapalı telife açık işlere girişmek pek akıl işi değil.
bilişim sektöründe olan insanlar ileriyi en iyi görmeleri gereken grupta olmalı diye düşünüyorum.
bir gazla com.tr furyasına katılma adına alınan domainler fayda getirmez.
üzgünüm ama domainler gerçekten iyi değil

kaldı ki com uzantısı dolu olan marka tescili olan domainin com.tr sini almak çok büyük sıkıntı . Almayın böyle domainler