Herkese İyi Forumlar,
Aklımda bir sürü proje var olsun olmasın bu projeleri hayata geçirmek istiyorum.
Uzun süredir yazılımla alakalı hiç bir iş almadığım için açıkçası paslanmışım zaten bilgim orta düzeydeydi şimdi iyice gitmiş diyebilirim. Neyse bu şekilde kimsenin zamanını almayayım gelelim konumuza.
Yaptığım veya düzenlediğim Scriptlere Sanal Pos Entegrasyonu yapmak istiyorum fakat bir türlü yapamıyorum hele ki Laravel kısmında takılıp kalıyorum internette dolanan eğitimlerden 2 ücretsiz 2 ücretli olmak üzere aldım fakat aldıktan sonra anladım ki işe yaramıyor, Takıldığım kısım tam olarak webhook çağırma kısmı.
Yukarıda Bahsettiğim herkesin kolayca erişebileceği, Mağaza açabileceği Shopier, PayTR, Vallet gibi Platformların PHP Entegrasyon Eğitimlerini Satan Var mı veya Hazırda yoksa Eğitim hazırlayıp satabilir misiniz. Çoğunuz 200-300TL verip birine yaptırabilirsin diye düşünebilir evet şu an o şekilde yapıyorum açıkçası çalıştığım arkadaşlardan da memnunum fakat öğrenmeye aç bir insan olarak kendim de bir şeyler yapmak istiyorum bildiğiniz eğitim, e-book vs. varsa konu altına atarsanız herkesin yararlanması açısından iyi olacaktır Ücretli, ücretsiz farketmez eminim bir çok kişi bu eğitimden yararlanacaktır.