Hocam 3 ay öncesine kadar ben de aynı dertten müzdariptim, öğrencilik hayatım boyunca hep dışarıdan yemek yeme alışkanlığım çalışma hayatıyla devam etti, uzaktan çalışma da işin içine eklenince iyice çığrından çıkmıştı iş, tost yiyecek dahi olsam uygulamaya girip oradan sipariş veriyordum, haliyle kilo da alıyordum. Ben aylık yemek giderini hesaplayıp takip işini gerçekten iyi yapan bir fitness salonuna yazıldım personal trainerım yaklaşık 45 gün boyunca hergün yediğim yemeği yaptığım etkinliği vs takip etti ben de elimden geldiğince sadık kalmaya gayret gösterdim tabi. Bu sayede hem yemek yeme alışkanlığım değişti hem de 15 kiloya yakın kilo verdim 3 ayda. Kesinlikle tavsiye ederim maliyet odaklı değil sağlık odaklı düşününce benim için vaz geçmesi çok daha kolay oldu. Şuan pt ile çalışmıyorum ama zaten yeme alışkanlığım değiştiği için eskisi kadar çok fastfood vs de aramıyorum. Tek sorunum kutu kola ve sigara, onu da bırakırsam harika olacak fakat ne zaman markete gitsem ya da alışveriş uygulamalarına girsem neyse ya bişey olmaz diyip atıyorum
mantıklı suan uygulma indiriyorum takip edicemm