pressword adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler, iStats gibi bir uygulamaya alternatif olmak gibi amacım var ama hem daha uygun fiyatlı olacak bundle şekilde tüm özellikleri ekleyeceğim. Wi-Fi, Batarya bilgisi gibi bütün bilgiler statusbarda olacak. Ama iStats'da uzun zamandır gözlemlediğim çok fazla eksik ve hata var. Örneğin başka bir uygulama geliştirdim özellikle web dev. için. Statusbar'da hex code yazıyor. (https://apps.apple.com/tr/app/colors...540?l=tr&mt=12)

Disk erişimi konusunda zaten tüm uygulamalar apple inceleme sürecinden geçiyor.
Çok ileri düzey düşünmüşsünüz, bu kötü birşey değil fakat Türkiye şartlarında birçok kişi apple hava olsun diye kullanır, güç ve performans kullanıcıları %30 u geçeceğini sanmam. Bu sizin düşüncelerinizi işte o %30 kısmı bilir düşünür ve kullanır, diğer kalan kullanıcıları asla yargılamıyorum ya da işi bilmiyor demiyorum fakat mantık şudur "ya bozarsam, çok para verdim" o yüzden bu tür uygulamalardan uzak durur.

Önceki mesajımda belirttiğim konuyu aslında anladınız siz, yani kullanıcıya bunu küçük bir ekran görüntüsüyle anlamazsınız, güzel bir animasyon ve güvenlik konusunu işlerseniz satarsınız, fiyat aşırı uygun.

iStats uygulamasını sizden duydum, kullandığım ram ve temizlik programları var hepsini ücretli aldım, çünkü bende o %30 %70 oranının tam ortasındayım, ya bozulursa. Fakat biliyorum ki macOS bozulmaz.

Çıktığınız yolda başarılar dilerim.