Chatgpt index almıyor, hit almıyor vs vs neden böyle saçma başlıklar hep açılıp duruyor anlam veremiyorum? Sanırım birileri kötüleyerek insanları korkutup, chatgpt ile değil makale yazarlarına yönelinmesi isteniyor. Daha 2 aylık sitemle chatgpt ile adsense aldım günlük 5 TL üzeri kazanç geliyor. Bu site Türkçe ve şimdi İngilizce site açtım ona içerik giriyorum adsense başvurusu yapacağım.

Yani siz bir şeyi başaramıyorsunuz diye o şey kötü olmuyor. Belkide siz yapamıyor veya bir şeyleri hatalı giriyorsunuzdur. Chatgpt de bir çok komutlar yani promplar var ve her komutta çok farklı şeyler ortaya çıkıyor. Kaldıki google yazının kopya, yapay vs olduğuna bakmıyor insanlar o yazıyı okuyor mu? Yazılan yazı doğru bilgi içeriyor mu buna bakıyor. Aksi halde farklı bir sitemi kopyalayan haber siteleride ana sayfada çıkıyor aylardır.

Onuda geçtim googleda spam dolu ve ana sayfalarda geziyorlar. Bunlarda mı oturup kendileri elle yazıyor? Hepsini yine kenarıya bıraktım makale yazan adama göklerden mi iniyor bu bilgiler? Oda oturup araştırıyor ve okuyarak bir şeyler yazıyor.

Yani demem o ki, forumda çok iyi bir makale yazarından aldığım yazılar yerine, chatgpt daha iyi sonuç veriyor. Chatgpt 3.5 veya 4 farketmiyor internette araştırarak çok bilgi bulabilirsiniz. Bu arada özel mesaj ile lütfen soru sormayınız. Ben uzun süredir araştırma yaparak çok bilgiye ulaştım. Kulaktan dolma bilgiler ile değil, internette araştırma yaparak güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.