byigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim de 2 senelik ajans tecrübem var. 120 küsur personel vardı. biz de şirket verirdi bilgisayarı hatta hafta sonları eve götürürdük. böyle örnekler görünce şaşırıyorum ister istemez. bir laptop almayan şirkete çalışmak hata olurdu.
Çalışan yok zaten hocam da işin acınası tarafı bu adamlara oooookeeey diyen birilerinin olması ki böyle utanmadan söyleyebiliyorlar

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Antalya'da da var böyle şirketler
1 yıl önce falan bir şirket aradı, görüşmeye gelebilir misiniz dedi.
Tamam dedim ama şu saatte orada olabilirim dedim.
Kendi kafasına göre 30 dakika düşürdü. Yolda gelirken otobüs nedeniyle geç kaldım (aslında söylediğim zamanda geldim.)
Muhasebeciyi IK diye karşıma oturttular bana saçma sapan sorular soruyor, muhasebeci olduğunuzu biliyordum ama IK uzmanı olup muhasebe tutan birisini ilk defa görüyorum dedim.
Sonra SEO Ekip lideri geldi tanıştık vs yukarıya çıktık.
Bana bir şeyler soruyorlar eksiksiz, teknik & teorik anlatıyorum. Ben onlara soruyorum EĞğğğ yapıyor.
Düşün SEO Takım lideri, altında çalışacak kişiden daha az bilgili
Neden bu hanımefendi orada?
Kadın, estetik, güzellik algısı, sektörümüzün ve ülkemizin yoksunluğu nedeniyle
Her neyse görüşme bitmesine yakın teşekkür ettim çıktım gittim.

Bunun gibi pek çok emsal örnekle karşılaştım.
Bu anlatabileceklerimin en basiti.
oooooo o işleri biz artık konuşma gereği bile hissetmiyoruz hocam... Ajanslarda vs patron olupta elemanın 100'de birini bilen adam bulamazsın Şahsen 40 yaşına geldim 17 yıldır sektördeyim sadece 1 tane işin mutfağından anlayan patron gördüm.. Diğerleri patrondur çünkü sadece parası ve/veya çevresi vardır..