Coderz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu kadar yazmışsın çok teşekkür ederim öncelikle.. Avukat 25k ve üzeri davalar için artık üst mahkemeye taşınmıyor bilgisini verdi. Şirket 3'te 1'ini veriyor, kabul edilemez. Delillik bir durum yok aslında pat diye işten çıkartma olayı oldu. ihbari ve yıllık izni bile vermiyor saçmalık yani Kaybetme ihtimalimiz var mı diye düşünüyorum sonuçta o kadar masraf yapacağız; karşımızda milyon tlleri olan şirket
25k olayiyla alakali bir yanlislik olabilir.Mahkemeler her zaman 2 kademeli oluyor maalesef.Sende kaybetsen itiraza goturebiliyorsun oda kaybetse goturuyor.Emsal davalar vardir benzer sorunlari iceren tabi bunlari avukatlar bildigi icin onun bilgisini ve tartismasinin onlarla yapmaniz daha dogru olcak.

Ama sikinti yok faiz isledigi icin 10 alacakken atiyorum 15 aliyorsun sonuclanana kadar.Atiyorum karar verdin mahkemeye vermeye akabinde onlarda karsi savunmalar sunabilir suyu bulundurmak icin ; gelmedigi gunler oldu,suistimal etti bizi,cok sik izin ihityaci dogdu ve isini aksatti gibi gibi sayisi bahane sunabiliyorlar.Iceriden guvendigin ve senin arkanda duracak 2-3 arkadasin varsa sureci hizlandirabiliyor sana sahit olduklarinda.Askerlik icin bile ben 3 tane sahit yazdirdim gerisini sen dusun.Askerlik belgesi sunuyorum ama yine hakim sacma sacma tastikleme geregi duyuyor maasima ve alacagim haklara kadar.Komigime gitmisti ama yasadik ogrendik.Dedigim gibi umarim hayirlisi olur hakkinda surec icin kolayliklar...