1 milyon veya daha fazla çeşit kategori ve alt kategori ve konu mantığı ile 5 bin dolara resimlerine kadar bulur yaparım 6 ay destek veririm, eksik özelliği tarihi resmi bulunmayanları aramaya bulmaya eklemeye devam ederim yeni çıkanları da eklerim, 15 bin dolara ise var olan videolarını da eklerim 2 sene destek veririm.
Ortaya zaten bir basit tasarım site çıkar, belli aşamaya gelince ortak şifreli sunucu alan adı üzerinden yüklerim sürekli takip edersin.
Benzer çalışmayı onbinlerce kategori ve milyonlarca konu olan sağlık tıp alanı için denemiştim ama günlerce sadece veri tabanına kategorileri eklemek sürmüştü sonra yüksek maliyetli iş olduğunu anlayınca zaman imkan yok isteyen olursa diye bıraktım ama bu da benzer mantık gayet istekli biçim de çalışırım ki bu konuda meraklıyımdır, ölümsüzlük ve uzaya gitme çalışmaları bir yan da, bir yanda savunma veya saldırı için yaşadığımız gezegen dünyada zaten kısa yaşarken birde hızlıca öldürme gereği duyup icatlar yapmak, zaman ve para acaip durumlar
Profilde Numaram var bana ulaşın bi