Merak ediyorum bu cümleyi daha açık yazar mısınız ?
"bu konulardan en buyugu ise 2fa sizi rat yediyseniz kurtarmaz "
Login olunan cihaz ile 2FA kurulumu bulunan cihazlar aynı değil, RAT'ı her iki cihaz için yemediğinizi varsayarsanız bu bahsettiğiniz şeyin geçerliliğini merak ediyorum? 2FA için bypass metodu da mı çıktı ?
hocam 2fa yı reset atmak için kullanılan mail eger rat yediğiniz cihazda ise evet 2fa devre dışı bıraklır ayrıyetten çerez çeken ratlar 2fa yı baypass edebilr nasıl edebilr eger ki çerez isteyen bir yerde mail ile oturum açtıysanız evet ayrıca çerez yani cookiratlarındaki asıl amaç kişinin netflix vb hesapları ayrıca kredi kartı bilgilerini ele geçirmek için kullanılır ayrıca E - alışverişlerinizde sanal kartla yapın
Kardeşim uzun uzadıya boşuna yazmışsın. Hesabının çalınmaması için yapman gereken iki şey var birincisi güvenmediğin hiçbirşeyi indirmeyeceksin indiriyorsanda sanal pc de açacaksın ikincisi her zaman 2 faktörün açık olacak.
bu kadar bilgi ve tecrubeye sahipseniz konu boş ise direk olarak es te geçebilr diniz
Sabit bir IP kadar saçma bir öneri görmedim. Burada firmalar var ve bir hesabı birden fazla kişi kullanabiliyor. Benim stüdyomda bile iki adet modem bulunuyor ve sürekli IP değişikliği yaşayabiliyorum. Yinede fikriniz için teşekkürler.
evet bu dediğinizde katılıyorum ama r10 yönetimine bildirilen ip adresleri harici yani ben o oneriyi basit duzeyde tutum sadece
Ücretli uygulamaların ücretsiz versiyonları internette bunun için var. Kötü niyetli kişiler bu uygulamaları boşuna ücretsiz paylaşmıyor.
Hocam windows ve android e ayrı ayrı rat yemek gerek miyor mu 2fa nın etkisiz kalması için ?
eger diyelim 1. cihaz Android ve 2. cihaz pc eger Android den rat yediyseniz ve 2fa reset mail i de android de bulunuyor sa geçmiş olsun ama yok hem mail hemde 2.fa dogrulayıcı uygulamanız pc de androıd cihaz rat yemiş ise evet sorun olmaz