Öncelikle geçen gün
@BABA;adlı kullanıcının abimizin açtığı bir konu vardı ama ne yazıkki bu konuda yeterince bilgi eksikliği vardı bu konulardan en buyugu ise 2fa sizi rat yediyseniz kurtarmaz (saadece cookies çeken ratlardan kurtarır) Ratlar 2 türe ayrılır 1 tanesi Android için özel biri de Windows için özel bu ratlardan doğal hali ile yemeniz mümkün değil neden değil çünkü Pc ve Android de zararlı yazılımları yukleme karşıtı bu yuzden Ratları fudluyor lar ve hiç bir antivirus programı bu vırusleri algılayamıyor bilmeyen kişilerin Hacker diye adlandırdığı daha yaşları 14 ila 22 arasında olan kişiler bu işleri yapıyor lar ve ayrıca rat yediğiniz zaman ise kişi canlı bire bir olarak sms kodunuzdan tutun a dan z ye cihazı yönetebilir hemde siz cebinizde telefonuzu taşırken eger zaten cookies çeken rat harici bir rat a denk geldiyseniz geçmiş olsun ayrıca FUD lu ratlar antivirus programları tarafından tespit edilemez (basit olarak fudlanmış ratlar hariç ) peki diyeceksiniz yokmu bundan korunmanın bir yolu elbette var oda progtamın uygulamanın imzasını kaynak kodlarını tek tek kontrol etmekten geçer bu yuzden play store ye gonderilen oyun ve uygulamalar da aynı sekilde manual olarak kaynak kodları incelenir. kesinlikle harici yerlerden uygulama indirmeyin sizi 2fa değil bilincli olmak kurtarır. ayrıca
@R10; yönetimine bu işi daha saglam yapabilmeleri adına forum için zor ama guzel bir ozellik onerisinde bulunacagım oda forum içi sadece sabit ip eger kişi farklı bir ip den giriş sağlıyor sa hesabını tekrar aynı ip den giriş yapana kadar bekleme moduna alınması eminim ki bu dediğime katılar kardeşlerim ve abilerim de olacak arkadaşlar 2023 yılındayız
NOT : konuya eklememi istediğiniz bir şey olursa pm den veyatta konu altına yazarsanız aklınıza takılan soruları boylece daha sonra okuyacak olan kişi direk aklında o soru çözümlenir LÜTFEN kusura bakmayın yeterli zamanım olmadıgı için video lu anlatım koyamadım ama en yakın surede koymayı hedefliyorum