hocam ben bunu kurdum 1/2 gün önce domainde doğrulandı gamemonetize.com da nedense yazdığım admin şifresini kabul etmiyor : )) birkaç kesz kaldırıp kurmama rağmen bi türlü panele girmiyor varmı çözümü ?
aynı şey bende de oluyor. O kadar kaldırıp kurdum yok yani. Kendi belirlediğim şifreye hatalı diyor. phpmyadmin'den düzenledim yine girmiyor. Yani siteyi kuruyorsun ama panele giremiyorsun. Gerçekten çok garip. Ben girip oyunların isimlerini açıklamalarını, reklam alanlarını düzeltmeden ne işime yarayacak ki? Çalışan şöyle seo uyumlu güzel bir oyun scripti bulamadık arkadaş ya
Merhaba,
Konu eski, fakat bende gamemonetize kurdurmuştum aynı şekilde admin yerine girmiyordu hosting kaynaklı vs. bir şeyleri düzelttiler girebiliyordum 2 yıl oldu neredeyse geçen denedim yine giremiyorum.. "Some data invalid" hatası alıyorum. Phpmyadminden şifre değiştirdim her şeyi denedim olmuyor. Bu sefer hosting de bizden kaynaklı bir durum yok diyor. Bu konuda sağ olsun bir kaç arkadaş anydesk ile bağlandı denedi ama olmadı.. Destekleri yanıt vermiyor. Siz konuyu çözebildiniz mi?