Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Luca net bilen, etiket vb şeyleri basacak, müşteriler ile mutabakat yapacak kadın eleman arıyorum.

Normal çalışma saatleri 08:30-18:00 arası fakat aylardır kimse 18:00 da çıkmadı, imalat bittiği gibi herkesi evine gönderiyorum. 15:00 olur 17:00 olur fark etmez iş bittiği anda kimse boşa oturmaz herkes evine gider. 12:00 arası 13:00 arası yemek molası, yemek yemeyen rejim yapan yatıp uyuyabiliyor karışmıyorum sizin serbest vaktiniz.

Cumartesi-Pazar çalışmıyoruz.
Yemek günlük 100 TL (şimdilik)
Maaş 10 bin TL (şimdilik)
Yol ücreti 750 TL (yukarıya çıkar aşağıya inmez)
Bayramı devlet bağlamaz ise ben bağlıyorum. Uzun uzun bayram tatili yapıyoruz.
Maaş ayın son gününü takip eden gece 02:00 da hesabınıza otomatik yatıyor (26 yıldır böyle)

Müşterilere saygısız davranan muhasebe çalışanımızı olayı fark ettiğim gibi emekli ettim. Şirket içindeki bütün konulara hakimim, luca net bilmeniz yeterli geriye kalan her şeyi ben size 2-3 gün içinde öğretirim.

Fabrika İzmir-Işıkkent tarafında (Otogara 1 km mesafede)

Servis yok.

Başınızda şunu yap bunu yap diyen patron yok, mobbing yok, stres yok. Yoğun iş var.

Forumdan 3 arkadaşımız bizimle çalışıyor şimdilik çıkacak gibi duran yok. Eyt si gelen büyün elemanlarımı emekli yaptım, hepsi bizimle çalışmaya devam ediyor. Boş zamanlarda dizi film izlemek serbest, sigara molası, yemek molası, çay molası gibi olaylar yok. İş yoksa hepsi serbest.
İzmir'de yaşıyorum muhasebe mezunuyum işletme işletmiş birisi olarak sizi takdir ediyorum hocam bayan olsaydım başvuru yapardım umarım aradığınız çalışma arkadaşını bulursunuz.