nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayattaki en büyük namussuzluk birinin ekmeğiyle haksız yere oynamaktır. Benim bile çok zoruma gitti. Yorumu "Spam, bu yorum gerçeği yansıtmıyor." vb. şeklinde bildirirseniz belki bir faydası olur. Ben de haritanıza ulaşıp bunu yapacağım 👋🏾
Cetain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz insanları akışına bırakmalısınız, bırakmazsanız maksimum 10-15 gün sonra yılacak insanla, 1-2 yıl boyunca davalık olup, dava sonuç bulasıya kadar uğraşacaksınız. O da sizle uğraşacak. Ne gerek var? Dövseniz olmaz, sövseniz olmaz, dava etseniz uğraşmaya değmez, "he diyip geç" tabirini uygularım bu tarz insanlara. 10-15 güne kalmaz umursanmadıklarını hissederler ve yılarlar.
Rangersrey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alttan alınmaması gereken bir durum bence.
yunusemrefindik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Axbargo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayetçi olup ailesi ile görüşmenizi tavsiye ederim. Ailesi düzgünse ( genelde bu tipler düzgün ailelerden çıkar) en azından ailesinin haberinin olması onun için en büyük ceza olur
Bilalizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah akıl fikir versin
Cetain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyleyse ne mutlu size. Ben de ceza almasını isterim. Sadece böyle insanlarla uğraşmak bana vakit kaybı geldiğinden böyle yaparım hep. Tabii sizin yaptığınız daha doğru.
UmutYanardag34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddi bir şekilde şikayetçi olun aksi halde nasılsa bir şey yapamıyor diye farklı kanallar ilede zarar vermeye çalışacaktır. İfadeye çağırsınlar o zaman anlar internetin çocuk oyuncağı olmadığını.
Deniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gönderin hocam linkini yorumları sildirmeye çalışayım

https://www.google.com/search?q=dora...paZ3YwDg%3D%3D

Sahte yorumlar konusunda yardımcı olursanız sevinirim... Raporlanmanız kafi.