Atmak zoruunda değilsiniz hocam, sert konuşuyorsa reportlayın.
Zamanında site linkini istedi biri, verince 2 ay sonra sitemi klonlamıştı
backlink raporu isteyen kişiler genelde listeyi çekip kendi yapmaya çalışır.
Site linki vermek bu forumda yapılacak 3 büyük günahtan bir tanesi bence
öyle rapor atmayın bence zorundada değilsiniz. Zorluk çıkaran olursa ironik bir sekilde keyfine neyse
Teşekkürler
Vermek zorunda değilsiniz hocam.
Siz o liste sayesinde ticaret gerçekleştiriyorsunuz. Ve inanıyorum ki gerçekten değer katan sitelerden backlink almak amacıyla özenle de o listeyi oluşturdunuz.
E o zaman bu örnek liste veya rapor ilettiğinizde alan kişi sizin 3-5 günde bitirip teslim ederek kazanacağınız ekmek paranıza çökerek 2 ayda zaman buldukça eklemeler yaparak backlink alacak.
Kendim profil backlink hizmeti veriyorum oluşturduğum liste gerçekten faydasını gördüğüm sitelerden oluşuyor, ne diye ekmeğimi kazandığım şeyi pmden ileteyim ki?
Zaten profil backlinkin, kaliteli profil backlinkin ne demek olduğunu bilen kişi örnek rapora ihtiyaç duymaz. Alacak adam etkisinin varsa referans sitelerdeki etkilerine dair grafiklerini ve ne kadar sürede çalışmanın biteceğini, etkisinin ne kadar sürede yansımaya başlayacağını öğrenmek ister.
Çünkü bilir ki kaliteli iş emek, zaman harcayarak olur. Böyle bir hizmette kullanılan materyallerde 50 TL'den satılan moneyrobotun spam profil backlinki değildir o nedenle herkesle paylaşmak zorunda değiliz.
Teşekkürler, benim hizmetim de profil link. Gerçekten güzel açıklamışsınız durumu.
İnsan biraz satışta deneyim kazanınca kim ciddi alıcı kim değil anlayıp, buna göre hareket ediyor. Ben şu an backlink satmıyorum ama satıyor olsam nabza göre şerbet verirdim. Kişinin profiline, konuşmalarına, söylemlerine göre ciddi bir alıcı/müşteri olup olmadığını mukayese ettikten sonra örnek rapor sunar veya direkt prensip gereği paylaşmıyorum der, kestirip atardım.
Teşekkür ederim, genelde yazan kişiler Google'ın sahibi gibi konuşuyor. Bu nedenle kestirip atmak daha mantıklı geliyor.
Geçenlerde bir tanesi ben taş satıyorum kardeşim ne işim var backlinkle ver listeni dedi. 5 dakika sonra linklerin da pa değerlerini, spam scorelarini sormaya başladı. Aynen dostum ne işin var backlinkle

profiline baktım SEO ile çok içli dışlı çıktı.
Vermek zorunda değilsiniz, işiniz kaliteliyse zaten o adam size dönecektir.
Dönmüyorsa amacı alım yapmak değil, siteler hakkında bilgi toplamaktır muhtemelen.
Teşekkür ederim, gerçekten forumdaki ( sizden zamanında hizmet aldığım için sizi de katıyorum ) en kaliteli linkleri satıyoruz. Buna rağmen gelip liste isteyen kişi art niyetlidir.