BoaSosyalMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10’u sohbet edip off-topic’de gezmek için mi kullanıyorsunuz ? Eğer öyleyse mesajları silebilirsiniz.Ha eğer ki ticari amaçla kullanıp para kazanıyorsanız adamların harcadığı paranın karşılığı olarak hem size para kazandıran platforma hem kendinize yatırım yapmak zorundasınız.50 ticaretlik mesaj hakkı az değil.R10 dışında düzgün iş yapabileceğiniz bir freelancer platformu varmı ? Yok.O zaman hayıflanmayın.
Amacım hayıflanmak değil, bu bir eleştiri ikisi arasındaki farkı net bir şekilde anlamak gerekli bence. Ben satış yapmak için değil satın almak için kullanıyorum genel olarak. Fakat satın aldığım şeyler için insanları bilgisayarıma, telefonuma kaydetmek zorunda değilim. Bana göre eksik gelen şey size göre bir eksik olarak gelmeyebilir, ben kişisel eleştrimi yaptım. Bana para kazandırıyor diye, veya ben insanlara para kazandırıyorum diye kimseye para ödemek zorunda değilim. Eğer öyle olsaydı şuanda sanırım google,facebook,twitter gibi mecraların hepsine para öderdik ve sizde bu durumdan zevk alarak "hayıflanmamış" olurdunuz.