Hocam yılda %200-250 değerlenen arsayı satıp %100 değerlenen altına niye geçeyim. Altını satmadığım sürece bana bir getirisi olmaz.
Ben sadece yatırım aracı aramıyoruım, pasif gelir getiren yatırım aracı arıyorum. Şuanki arsalar zaten olabilecek en iyi yatırım aracı

8 Senede 100x değerlendi.
Ayrıca 2 ayda %300 kazanıyorsanız , Bu mantıkla siz 3 yılda milyarder olursunuz. Parayı her 2 ayda 3'e katladığınıza göre. Borsada bir kaç defa denk gelmiştir kazanmışsınızdır. Sen her 2 ayda her seferinde %300 kazanabileceğini düşünüyor musun : ) Bırakın %300'ü . sen 2 ayda %100 kazansan bile her 2 ayda parayı 2'ye katlaman demek. Bu bile mümkün değil.
Taksi plakasını alıp sözleşme yapar kiraya verirsin , Daire kiralamak gibi , Ben taksiye çıkmaktan bahsetmedim , haliyle pasif gelir diye bunu söylüyorum.
Borsa ile profesyonel olarak ilgilenmiyorum zaten sürekli takip etmiyorum. Düştüğünde alır , bir kaç gün ara ile bakar , yükselince satarım. Vadeliden kat ve kat daha iyi getirisi olduğundan ihtiyaç dışı parayı bu şekilde işliyorum.