Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. WP üzerinden yazdım size sınırsız lisans almak istiyorum.
Merhaba hocam, ilk sorunuza cevabım evet. Diğer sorunuza gelicek olursak ; Google yapay zeka ile üretilen içeriklere kısıtlama uygulayacağını belirtmedi, aşağıya bu konu hakkında google şirketinin yaptığı açıklamayı bırakıcam ilgili kaynaktan daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Belirttiklerimin haricinde programımızda yapay zeka tarafından yazılacak makale içeriğindeki tüm alt başlık istemlerini özelleştirebilirsiniz. ( örneğin ; 2. alt başlıkta listelemelere yer ver, 3. alt başlıkta tablo formatında içeriği zenginleştir vb.) yani oluşturacağınız strateji tamamen size kalmış.. Bu konularda neler yapılırsa daha iyi olur şeklinde fikirlerimi dile getiriyorum fakat herhangi bir sıralama - index - adsense onay garantisi sunma imkanım yok.. Programda eksik özellikler varsa müşterilerimin istekleri doğrultusunda programa entegre etmeye özen gösteriyorum. Biraz uzun oldu, umarım merak ettiklerinizi detaylıca cevaplayabilmişimdir.
Google şirketinin bu konu hakkındaki detaylı açıklamasına
buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.