Anam pkuyunca korktum ben battaniyesiz uçayım sesimi çıkarmıyım ozaman, bak beterin beteri var sus sus

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ozellikle son 4 sene THY malesef ancak reklam, ancak laf. Sorun olmayinca guzel ama sorun oldugunda cozum odakli degiller. Sadece musteriyi daha cok magdur nasil ederiz, daha cok nasil dudukleriz pesindeler!
Son buyuk 2 magduriyetimi anlatsam Mars'a yol olur.
Ozet:
1. yurtdisi aktarmali ucus icin ikinci ayak icin bebegin binis kartini basmadilar, aktarma havalimaninda verecekler deyip vermediler. bir gece bebekle havalimanda hotelde esek yukuyle odeme yaparak kaldik. Ertesi gun ucus ve donusler icin tekrar bilet satin aldik. Stres/yorgunluk/zaman haric magdur oldugumuz tutar 1200 Euro'yu gectiler, kavga dovusle 400Euro kupon teklif ettiler.

2. Yurtdisi yine aktarmali ucus icin ikinci ucusu business class upgrade icin 40.000 mil odedim. birini ucusta degisiklik oldu (1 saat erkene alindi) ve degisiklikten dolayi ikinci ucusun business upgrade iptal oldu ve miller aciga alindi. Ekonomide 10 saat ucmak magduriyeti yetmiyormus gibi, millerin iadesi icin de 150USD odeme istiyorlar. kavga dovus ise yaramadi, papagan gibi ayni seyi tekrar edip duruyorlar, okumuyorlar bile sikayeti... En son hadi odeyeyim ve milleri geri alayim dedim, telefondan veya online olmuyor. En yakin ofisimize gitmeniz gerek dediler. Baktim onlarin verdigi linke, en yakin ofis Gatwick havalimani. Bir gun baska bir ucus icin oraya yolum dustu ve gittim odemeye. Ne goreyim, ofis mofis yok, Kapanali aylar olmus. Orda baska bir firmanin yer hizmetleri personeli konu ile ilgili email atabilecegim bir email adresi verdi (thy londra ofisi). Oraya konuyu anlatan, odeme onay numarisini ve butunbilgileri iletim. Gelen cevap neydi sizce? Ucmussunuz, uctugunuz icin iade yapamayiz. Cahil oglu cahiller emaili okumamislar belli, ucmusum da nasil ucmusum?
Tekrar geribildirimden gelen gerizekali emailini gosterip bu ne lahana tursusu, yakinimda baska ofis yok, artik bunu cozelim dedim. Tekrar otomotik cevap aldim: odemeyi sadece en yakin ofisimizden yapabilirsiniz diye...

Roman gibi gorunuyor ama bu sadece ozet, ikinci sorunun cozulmesi icin 6 aydir cabaliyorum hem telefondan hem emailden.

En son 150USD icin atmadiklari takla kalmadi!
150USD kazandiklarini saniyorlar ama diger taraftan yillik en az 10.000USD'yi kaybettiler benden.
Artik bir daha ne kendime, ne aileme, ne is icin calisanlarima bilet almayacagim THY'den.