Selamlar çok kıymetli R10 ailesi
Kendi alanında Dijital ürün ve pazarlaması yapan , çeşitli freelance işlere imza atmış bir kişi olarak her türk vatandaşı gibi daha fazla kazanma arzusu ve azmiyle döviz kazanma telaşına girdik.
Bu sürede başta lanet olası BLACKHATWORLD + Warrior forum + Digitalpoint gibi sitelere tamamen kafayı taktım
BLACKHATWORLD hakkında kötü yorumlar çok duydum reddit dahil işte toksik ve görüktüğü gibi ticaret dönmeyen bir şekilde yazıyorlardı ama kazananda elbet her yerde olduğu gibi vardı ve start verdim
Alanım instagram hesap satışları dijital ürünler vs fakat
BHW KONU AÇMAK PARA + HESAP AÇMAK 6 AY OLMASI LAZIM YOKSA SATIŞ YOK + HESAP 6 AYLIK OLSADA JR VİP DENİLEN OLAY OLMASI LAZIM ONADA 147 USD GİBİ ABSÜRT BİR RAKAM ÖDÜYORUZ
R10.NET iyiki var Allah razı olsun
Elinize sağlık emeğinize sağlık bu kadar değerli kişileri bir araya topluyor
İnanın döviz kazanması elbet çok iyidir nefes aldırır ama R10 ' da dönen ticaret ve gerçek samimiyet hiç bir yerde yok
diğer forumlarda yok o bu para yok şu para BHW ' de reklam bile çıkmak haftalık 2.200 TL R10 tekrardan Allah razı olsun sizlerden en azından evimize 3 5 ekmek götürebiliyoruz
BHW de eski kullanıcı satıyorum

3 5 10 yıllık, 100lerce. Hepsi köklü ve postları bol olan kullanıcılar. isteyen olursa 150USD