Arkadaşı hiç dikkate almayınız hocam klavyesi olan yorum yapıyor işte.
Ben dahil tüm lisans satan arkadaşlarımızdan alacagın windowslarda bir problem yaşamazsın. oem alırsan 79 ₺ bandında ücreti olur ömür boyuda kullanırsın
işimize bakalım hocam buradan birçok arkadaşımız ekmek yemekte ailesini geçindirmekte
Durmaplay'den aldım. Tavsiye ederim. Çok memnunum ömür boyu garantili hemde demek çok ayrı birşeydir [ Buna tabikide saygım sonsuz ne diyebilirim. ? ]
Hocam ben hiç riske atmayıp Durmaplay'den aldım. Tavsiye ederim. Çok memnunum ömür boyu garanti.
demek çok ayrı birşeydir biz burada kötü ürün satmıyoruz. Sen önce yazdıgının ne anlama geldigini kavra sonra görüşürüz
Dediğimin ne anlama geldiğini gayet de biliyorum. Kimseyi kötülemek gibi bir amacım yok. Forumdakiler kötü satıyor ya da o, şu, bu demiyorum, kendi tavsiyemi yazıyorum. Sizin öyle anlamanız ve üzerinize alınmanız bana aşırı garip, şüpheli ve narsistik geliyor. Benim dediğim şey, her gün kullandığım ve önemli verilerimin olduğu lisansı wordpress eklenti alır gibi forumdan değil de yıllardır alışveriş yaptığım ve bizzat büyük bir binada ofisi olan bir firmadan almayı tercih ederim. Ve bu tamamen benim tercihim kimseyi ilgilendirmez.