aşağıda nasıl yalvardığım ekran görüntüleri var. Ama sonunda ölüm olmamalıydı dünya malı için.
Merhaba arkadaşlar üzücü bir durumla karşı karşıyayım. Her şey bundan 3 ay önce Saab 9-5 2.3 TS Aero almamla başladı. Araba yağ lambası yaktı. Sanayiye gittim birkaç ustaya sorduktan sonra bir tanesi ben yaparım dedi. Parçaları İstanbul'dan getirtecektik ve siparişleri verdik. Ben parça paralarını kendi hesabımdan parçacıya gönderdim. Bu arabayı almamın sebebi tamamen heves.
Arabayı bana 1 hafta sonra teslim ederim dedi. Bu sırada benden sürekli para istiyordu. Bende aman yeterki iyi yapsın diye 3-5 bakmadan gönderdim. 10. günün sonunda oyalamaya başladı. Ben ısrar edince annem öldü cenazedeyim dedi. 1 hafta sonra görüşürüz acı gününde üstüne gitmeyim dedim. 1 hafta değil 10 gün sonra tekrar aradım açmıyor. Bende arabayı verdiğim dükkana gittim. Dükkan kapanmıştı ve ortada arabam yoktu.
Uzun aramalarım sonucu açtı. Arabayı görmek istiyorum bak mahkemeye vereceğim yoksa. Araba ile bir şey olursa direk ben yanarım dedim. Korktu bana konum attı. Arabanın başına gittiğimde ön tarafının param parça olduğunu gördüm. Arabayı kullanmış birde kaza yapmış. Lan bu saab anasını satıyım bir kazası arabanın değerinden daha fazlaya mal olur dedim.
Bana abi 10 gün içinde araban hazır dedi. 15 gün geçti tekrar aradım yine telefonu açmıyor. Arabayı göremiyordum ve arabayla bir şey yaparsa direk ben suçlu olurdum.
Ben paraları gönderirken bana eşinin, babasının ve kendinin hesaplarını karışık olarak veriyordu. Arabaya ulaşamayınca polise gittim. Polis İlgilenmedi burada güveni kötüye kullanmak dışında bir suç yok dedi.
Avukata gittim Avukatın parasını önden verdim ki işe iyi baksın.
Ama işin bu noktaya geleceğini bilemedim. Savcı eşini, babasını ve bunu ifadeye çağırıyor. Bunlar bir şey olmaz diye gitmiyor. Savcı zorla getirme kararı çıkartıyor. Polis alıyor ifadeye götürüyor. O sırada avukatta orada hazır bulunuyor. Orada ne oldu bilemiyorum ama avukatın bir korkutması var.
Eve gidiyorlar ve alkol aldıktan sonra kendini asıyor.
Bu adama resmen günlerce yapma diye günlerce yalvardım. İşin bu noktaya geleceğini söyledim. İnanmadı ben mahkemeye vermedikçe korkutuyor sandı.
Arabayı terk edilmiş halde ön tarafı paramparça halde buldum. Şimdi kendi cebimden tamir ettiriyorum.