Merhaba arkadaşlar.
Daha önce bir YouTube kanalım vardı ve gelir elde edebiliyordum. Sonrasında kanalla ilgilenemedim. Abone sayımsa sorun yok ama izlenme süresi düşmüş. Bir de Shorts eklenmiş gelir elde etmek için
Yeni bir kanalla yoluma devam etmek istedim. 3 günde de Maşallah çok güzel abone sayısı ve izlenme süreleri elde ettim. Sanırım seçtiğim konu çok ilgi gördüğü için.
Yalnız bir sorum var.
Shorts hakkında bilgim yoktu. Araştırdım. Ve bugün bir video hazırlayarak ekledim. Bilgisayardan yüklediğim için "Oluştur" altında Shorts videosu yükleme yok. Video yükle alanından yükleniyormuş bunu da Googlenin açıklamalarında okudum. Söylendiği şekilde başlığa ve etikete #shorts etiketi de ekledim.
Ama hazırlamış olduğum video diğer videoların arasında görünüyor. Sturio uygulamasında İçerik altında Shorts'a tıkladığımda ise içerik bulunamıyor.
Telefona aktarıp videoyu oradan yükleyeyim dedim. Ön izleme almadığı için onu da yapamadım.
Çok uzun anlattım ama kusura bakmayın. Bu durumda bir gariplik var mı yoksa herhangi bir sorun yok mu?