news onayı alıp güncel haber sitelerinden icerik çekip bir kaç iceriği tuturmanız günlük 5-10k hite ulaşmanız demek
eskiden youtube video atıyordun acıklamaya link ekliyordun günlük 100 video atıyordun bot ile sıfırdan günlük 2-3k hit geliyordu burada kategori çok önemli idi örnek oyun veya bilgisayar programları
şuan youtube açıklamaya link ekletmiyor.
pop-up reklam sitelerine reklam çıkıp bir şekilde siteye bildirime izinverdirip oradan kullanıcılara bildirim atıp günlük onları web sitesine çekebilirsiniz. (bunu deneyemedim aklımda var)
Şuan bir yöntem daha var ama indexleri siliyor durmadan google indexing api kullandım
Eskiden hangihayvansın diye siteler de vardı. Bu tarz clon siteler yapıp tiktok gibi mecralarda sevgilim eşek çıktı diye 4-5 post salladım mı eşek gibi ziyaretci gelir bunu da denemedim hatta buna botta yapılır. Bununla ilgili bir projem var yarıda kaldım sayılır.
Şuan eskiden atılmış ve ufakda izlenen youtube videolarını tespit edip yapay zeka ile iceriğe dönüştürüuyorum. Ve yine index dert oldu
Forumda gördüğüm ve çok beğendiğim bir fikir vardı onu da yazayım belki ilham olur. İnstagram profil fotosu büyüten bir uygulama basit ve kazandırıyordu.
Teşekkür ederim. Elinize sağlık.