Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun hocam. Allah şifalar versin inşallah. 7 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum. Ailede hiç kimsede olmamasına rağmen ben epilepsi oldum. Aşırı stres ve üzüntü ile de bu hastalığın oluşabileceğini öğrendim doktordan. Epilepsi tanısı konulmadan önceki zamanlar gerçekten çok kötü zamanlardı çünkü hiç beklemediğin bir anda kendinden geçmiş oluyorsun, uyanıyorsun etrafında bir sürü insan ve ne olduğunu bile anlamıyorsun. Anlamaya çalışıyorsun fakat hafıza kaybı yaşamış gibi oluyorsun hatırlayamıyorsun değişik bir duygu. Karın içine düşüp nöbet geçirdiğim zamanlar bile oldu. O zamanlar alkol vs. çok tüketiyordum biraz da buna bağlıyordum durumu zaten geçici olarak görüyordum, doktora gitmeyi de sevmediğim için sürekli geçiştiriyordum. En son dershanede yine nöbet geçirmişim uyandığımda merdivenlerden iniyordum, ambulansı görünce hayırdır yine kime bir şey oldu dedim güldüm hatta. Birde ne göreyim ambulansa beni bindiriyorlar. Dedim ben iyiyim, yok dediler illa hastaneye gideceğiz falan. Neyse gittik oradaki doktor epilepsi olabilir dedi özel hastanede birisini tavsiye etti. 7 yıldır aynı doktora gidiyorum ki 7 yıldır Allah'a şükürler olsun nöbet geçirmiyorum. Ama bu süreçte kesinlikle ilaçlarımı hiç aksatmadım hep düzenli kullandım. Hayata olumsuz birçok etkisi var ne yazık ki. Çok fazla ışık vs. bunlar gerçekten nöbeti tetikliyor. Nöbetlerin ayrıca şiddetleri tamamen farklı ben bayılacak duruma kadar gelecek şekilde 7 yıldır hiç nöbet geçirmedim. Ancak uykumda vs. belki geçirmiş olabilirim çünkü bu tarz nöbetler de var. Size tavsiyem farklı bir doktora gidin, gerekirse doktor doktor gezin ve emin olun (Epilepsi olma ihtimaliniz çok yüksek). Kullanacağınız ilaç da çok önemli ben keppra diye bir ilaçla başlamıştım şu an epixx kullanıyorum zaten hemen hemen aynı ilaçları verirler diye düşünüyorum. Bunun yanında ek olarak farklı bir ilaç daha kullanıyorum kırmızı reçeteli. Doktor ilk başta bana geçici epilepsi olduğunu söylemişti fakat 7 yıl oldu hala kullanıyorum ilacı, sadece kullandığım doz düştü. Genel anlamda bu hastalık biraz sıkıntılı ama insan bir süre sonra alışıyor. Eski enerjimin kaldığı pek söylenemez yani beni bir tık olumsuz etkiledi ne kadar nöbet geçirmesem de. Bununla paralel anksiyete vs. hepsi bir döngü içerisinde sanırım. Kafa kafa değil detay dükkanı olunca böyle oluyor galiba. Bu yönden ben bir tık psikolojik açıdan yıprandım. Ama umutsuz olmayın kesinlikle, ilaçla tedavisi var. Tedavi ne kadar erken başlarsa o kadar iyi olur. Tekrardan çok geçmiş olsun, şifalar diliyorum.