Runaway adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO yapılır, PR (PageRank) ve Alexa kasılır diyenler de var mı?
En kaliteli malzemeler ile seo yapılır, pr sosu ve alexa baharatlarıyla harmanlanır asklfjafsdljasdas a

Flushixy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla çok haklısınız, sayfanızı çekiliş için takip etmiştim. Daha sonra baktım içerikleriniz oldukça kaliteli ve arada unuttuğum bazı şeyleri hatırlamama vesile oluyor.. Bu yüzden sizi takipteyiz hocam boşverin onları

rafygraph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklıma nedense Facebook ve Youtube'a fırıl fırıl reklam basmış plaj kenarında ben e tiçaret yaptım sizde e tiçaret yapın deyip 500 dolara eğitim satan sahtekar adam geldi
evet bildim, kayıt videoları 20 dk da bir yayına alıp hepsinde canlı yayın imajı vererek 30 dklık fırsatlarla eğitim kakalamaya çalışyıor.

ancak reklamı türkiyede en iyi kulanan adam olabilir kendisi, zira herşeyi otomasyona bağlamış durumda, ve artık gına getirip "lanet olsun ya alıyorum" diye kızıp bile alana şahit oldum öyle ya da böyle satıyor

tmvcit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bizim lahmacun vardı
evet programımda, kaçmıyorum hocam biraz kafa dinlemem de lazım takdir edersin ki, 2 çekiliş yaptık dün, tüm mesajlar tamamlanınca toplu bir şekilde ödemeleri yapıp tamamlayacagım süreçleri. malesef konuda 2 tane bilgi istiyorum, onlar bile parça parça geliyor, düzgün gelmiyor, ben kazanamadım mı diye alakasız mesaj atan bir sürü adam var, olayı anlamayıp açıklama yapmak zorunda kaldıklarım var, bir eğlence yapalım diyoruz anlamsız şekilde sitem eden var, whatsapptan ne zaman açıklanacak ödeme niye gelemdi diye darlayan da var, öğrenci belgem yok şu olur mu, yeğenim var bu olur mu vs. o var bu var... malesef 10 dklık iş değil bu süreç, ve dediğim gibi, işin gücün arasında birşeyler organize etmeye çalışıyoruz hocam, ancak biraz kafa dinlemem de lazım. burdayım kısacası, lahmacunların üstüne yatıp kaçmayacagım halledeceğim