Merhaba, hayırlı akşamlar
Konuştuklarımı, yarım saat sonra yapacağım dediğim bir şeyi, arkadaş ortamında muhabbet ederken sonra muhabbeti unutmam. Sabah şuraya gideceğim dedikten 1 hafta sonra oraya gideceğim aklıma gelmesi gibi, birisiyle tartışınca konuştuklarımı ve karşı tarafın konuştuklarını unutmak ve kendini savunamamak, arkadaşımın babası rahatsızdı, her buluştuğumda unuttum, bu durumda da tekrar sormak, karşı tarafı dinlemediğim gibi bir izlenim oluşturabiliyor...gibi gibi gibi... çok şey sayabilirim.
Günde ortalama : 4 saat uyuyan birisiyim kalan zamanda çalışıyorum, bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Son zamanlarda da aşırı isteksizlik var, bir işi yapmayı çok isteyip yapmamak, boş boş oturup video izlemem gibi.
İş yoğunluğum, birisiyle konuşurken kafam hep başka yerlerde olması gibi nedenlerim vardı ama yine de o kadar unutkan olmam bunlara bağlı olamazdı, vitamin eksikliği olabileceğini düşündüm.
2 gün önce Özel hastanede doktora şikayetlerimi bildirdim ve kan tahlili yaptırdım. Sonuç : B12 çok düşük, D vitamini çok düşük, demir eksikliği, magnezyum... bunlarda sıkıntı bulunmuyor. Doktorum ilaç yazdı. İğneyi isteyip istemediğimi sordu : Bana fayda sağlayacaksa iğne olacağımı söyledim, iğne daha faydalıymış B12 için.. Ayrıca 15 tane iğne verdi
İğneyi ve ilaçları kullanmak istiyorum 30 gün sonra tekrar gidip tahlil yaptıracağım.
Ek not : Özel hastaneye gitmeme rağmen, doktorumdan ilk izlenimim pek memnun kalmamam.