Hocam bunları yazdığınız iyi olmuş,
öncelikle sorun migren değil bu yazdıklarınız bence. Yani bir kişi sağlık sorunları varken ve çok zıyfken ve koah hastasıyken, 1.5 paket sigara ve 15 nescafe içiyorsa kendisini düşünmüyor demektir.
Arka planda bir takım sorunlar var. Yani bir şekilde bu yaşam şartlarında değişikliğe gitmesi lazım. sigarayı bıraktığında ve nescafeyi düzenli bir şekilde 2 ayda azaltarak günlük 1 türk kahvesi moduna geçtiğinde daha sağlıklı beslenebilecek. yoga ve çok az kardiyo gibi bir sporla da desteklerse zaten iştahı da artacağı için biraz kilo da alacak. kendisine gelecek. o aşamada migren devam ediyorsa o da ayrıca tedavi edilmeli. Tabi hacamatı bilmiyorum ama migren botoksunun işe yaradığını direkt çevremden gözlemledim. bu yukarıdaki anlattığım sürece girme isterse migrenini botoxla çözüp bence kaliteli bir yaşama adım atmalı. Ben de tam 50 yaşındayım üstelik çok ciddi sağlık sorunları yaşadım ama bile isteye yanlışlıklarla dolu bir beslenme ve yaşam şeklini devam ettirmedim. gençken çok geç yatardım onu bıraktım sayılır. karbonhidrat şeker ağırlıklı beslenirdim onu da çok azalttım. Doğal besleniyorum spor yapıyorum. 30 35 yaşındaki arkadaşlardan daha iyi kondisyonum var. Kayınvalideniz de çok çok daha iyi yaşayabilir. Yaşlı gibi davranmayı bırakıp bir an önce değişmeyi kabul etmesi lazım. kabul etmiyorsa migreni geçirmek fayda etmez başka hastalığı çıkacak böyle devam ederse.
Dost acı söyler, aynen iletin lütfen. Hayatını boşa geçiriyor yazık etmesin kendisine.
50 yaşında 29 - 30 kiloda..7 yıldır yemek yediğini pek görmedim. Üç kaşık yemek 2 ısırım ekmekten öte geçmez. Beraber yaşıyoruz. Sigara nescafe aşırı tüketir. Günde ortalama 15 neckafe 1 - 1 Buçuk paket sigara. Koah hastası.
Bakalım yarın ki hacamat tarzı tedavi işe yarayacak mı göreceğiz.
Bilgiler için teşekkür ederim hocam sagolasın 🙏