Selamünaleyküm iyi akşamlar herkese şimdi yine linçleyenler olacak linçleyecek olan varsa hiç yorum atmasın zaten benim kendi sorunlarım var daha da moralimi bozmak istemiyorum Antalya'ya geldim çalışmaya hatta bir önceki konumda da belirtmiştim şefler daha da kötü olmaya başladı çok hakkım yeniyor her konuda mola konusunda olsun çalışmak konusunda olsun izmarit bile topladım sanki asker deyiz aileme ufak bir çıtlattım ailem dedi çalışacaksın tartıştık Antalya'da Hiç tanıdığım yok detleşeceğim muhabbet edebileceğim kimse yok içime Ata Ata çok kötü bir hale geldim zaten maddi yönden bir sürü sıkıntı var burası çok pahalı bir sigara alıyorum bir tane kola alıyorum 100 TL hiçbir türlü para yetmiyor artık hiçbir şey yapmayacağım zaten yapamayacağım gerçekten arada kaldım şeflerden soruma halledemiyorum aileye bir şey diyemiyorum �çime atıyorum sürekli ben ne yaptım da bu hallere düştüm bu haller ederken hep benim karşıma çıkıyor böyle insanlar gerçekten yaşama hevesi kalmadı burada daha da uzatmak istemiyorum yazmak isteyenle dertleşiriz