çok geçmiş olsun dostum üzülerek okudum uykuda eeg çekiyorlar onu yaptırmalısın canını sıkmak istemem ama baya gıcık bir hastalık bu epilepsi çok şükür ben 5 sene gibi bir sürede atlattım bu hastalığı umarım sende ve diğer epilepsi hastaları da atlatır çabucak
bende bilinç full açık oluyordu hatta nöbetin geleceğini fark ediyordum önceden soğuk soğuk terliyordum ve sıçrama şeklinde oluyordu yatakta yatıyorsam sıçrayarak yere düşüyordum oturuyorsam sıçrayarak yere düşüyordum okadar kötü bişeki istemediğin bir hareketi tekrar tekrar yapmak engel olamamak çaresizce beklemek bazen keşke bilincim kapalı geçirsem nöbetleri diye yalvarıyordum bayılsam kurtulsam bitene kadar diyordum ama hiç bayılma olmadı bende
5 sene depakin kullandım bu süreçte uykuma aşırı dikkat ettim sana da tavsiye ederim yorulmak uykusuz kalmak hemen nöbete neden oluyordu bende kesinlikle uykuna aşırı özen göster 8 saatten aşşa asla uyuma, seni yoracak olaylardan uzak dur, beslenmene dikkat et kola vs. kullanıyorsan bırak bağırsak 2. beyin demişti dr bana aşırı tetikler beslenmen hastalığını demişti hatta mümkünse ketojenik diyeti araştır ama umudunu kaybetme dediğim gibi ben 25 yaşında ortada hiç bir neden yokken bu hastalığa yakalandım ve 30-31 yaşında kurtuldum ilaç tedavisini bıraktım şu anda 36 olacağım çok şükür bir kere bile nöbet olmadı o süreden bu zamana
tekrardan geçmiş olsun umarım epilepsi değilsindir sana cin vs. diye laf söyleyen olacaktır kesinlikle o konuları hiç düşünme saçma şeyler onlar bu bir hastalık ve ilaç ile kontrol altına birazda olsa alınabiliyor hastalığın seviyesine göre umarım ciddi bişe değildir