ilaçlar kişiden kişiye göre değişkenlik gösteriyor. Sizi iyileştiren bir başkasını iyileştirmemesi gibi bir durumu var. Doktorlar migreni bir hastalık olarak tanımlamıyor. Hastalık olsa tedavisi bulunur diye

. Tüm olay boyundan beyne giden kılcal damarların daralmasından veya tıkanmasından kaynaklanıyor. o yüzden göze veya enseye buz kompressi iyi geliyor. Veya soğuk bir ortamda dümdüz uzanmak. Ayrıca boyuna yapılan masajda etkili olabiliyor. Dolayısıyla ilaçlar ile kanı sulandırmak yerine kılcal damardaki pis kanı atmak daha etkili oluyor. Eğer sizde tamamen geçtiyse ne mutlu size. Ama tamamen geçmediyse sizede hacamat ve sülük uygulaması öneririm.
İlaçların kişiden kişiye değişkenlik gösterdiğini biliyorum zaten gidin Etotio ilacını alın kullanın demedim kendi yaşadığımı yazmıştım. Doktorlar çünkü migrenin sebebini bulamadığından kaynaklı.
Hayır tamamen geçmedi zaten Etotio 'nun çok fazla yan etkisi olduğundan dolayı çok şiddetli olduğu zaman kullanıyorum. Hacamat düşünüyorum ama etkisi olur mu ki? Çevremde hacamat yaptıranlar var ve etkisi olur diyorlar ama benim gözüm biraz korktu, çünkü bazı videolar izlemiştim kötü sonuçlar doğurmuş muhtemelen işini iyi yapamayan birisi hacamat yaptığını düşünüyorum.