Merhabalar,

Kendimden örnek vereceğim. Epilepsi yüzünden askere gidemedim.

Sene 2019 olması lazım ara ara nöbetler oluyordu. Askere gideceğim için şube Gata'ya yolladi. O zamanlar taksimdeydi. Şuanda kalktı. Binbaşı bir doktor vardi, tetkikleri yaptılar ve başımın Sağ köşesinde bir farklılık olduğunu söylediler. Daha sonra Epilepsi denildi.

İlaçlar kullandım 3 yıl, her yıl gittiğimde tescil ettiler ve en son muaf verdiler.

Açıkçası benimde sizin gibi gerçekleşiyordu. Hayal meyal hatırlıyordum her şeyi. Ve kolumu dahi kıpardatamiyordum uyandığımda. Fakat,

Sizde farkli olan şeyler var, mesela ağrı vb. Şeyler epilepsi de olmaz benim bildiğim. Veya çok uyuma da olmaz. Epilepsi nöbet olduğu için baygınlık sonrası bilinç tekrar sağlıklı şekilde yerine geliyor.

Ben ilaçları 3 yıl kullandım sonra bıraktım. Yanılmıyorsam 4 defa Bakırköy Sadi konut da EGG çektirdim. Bakırköy Sadi konut hastanesi bu konuda çok iyi. En son gittiğimde tamamen temiz olduğunu söylediler. Zaten o zamandan bu yana 1 defa bayıldım onda da hastaneye gitmiştim ac karnıma ve kan vermiştim, sonrasında da açtım. Yani normal bir baygınlık oldu. Senelerdir de herhangi bir nöbet vs yok.

Kesin bir şey isterseniz Bakırköy Sadi konut, Nöroloji Zeynep doktor'u tavsiye ederim.