Yok hocam, nöbet sırasında bilincim açık değildi. Nöbet anını hatırlamıyorum. Nöbet geçtikten sonra ambulans geldiğinde vb ambulansa bindiğim anı hatırlıyorum. Yürüyerek gittim çünkü, daha doğrusu farkettim ki tanımadığım biri konuşurken kendime gelip sonra geri bilincim kapanıyor gibi bir şey. Çünkü arkadaşım o kadar bağırıp çağırmış hiçbir şey duymadım onu hiç hatırlamıyorum ama ambulans yetkililerinin evin zilini çaldığı anı hatırlıyorum, yetkililerin yanıma geldiğini hatırlıyorum. Ondan sonra tekrar bilincim kapandı, sonra dışarıda ambulansa binerken başka birini gördüğümde kendime gelmişim. Yani özetle yabancı birini görünce veya sesini duyunca uyanıp sonra geri uyuyorum. Uyuyorum derken ayaktayım, yürüyorum ama hatırlamıyorum.
teşekkür ederim hocam, kardeşinizde çok sık olmayan şekilde gündüz uyandığında elindekini düşürme eli ayağı boşalma gibi durumlar oluyor mu bilginiz var mı? Bende nadir de olsa bazen gündüz apar topar uyandığımda (bi telefon falan geldiğinde ve direkt açıp ayağa kalktığımda ) sağ bacağım düşecek gibi oluyor dizim kırılıyor, elimde bir şey varsa düşürüyorum. Geçen gün iki kez üst üste telefonu elimden düşürdüm, o an kendimden geçiyorum gibi bir şey. Epilepsi ile ilgili mi bilmiyorum
Epilepsi de kesik kesik nöbetler de olabiliyor. Siz bu işin peşini bırakmayın. Doğru ilaç ve doğru dozda kullanım olmadığı sürece hayatınız bu şekilde çileyle ve riskler devam eder. Evet ialç zararlı ama, hastalığın baskılanmssı lazım. Bu hastalığın ilaçla tedavisi yok bu arada yani ilaç sizi iyileştiemiyor. Sadece nöbetlerinizi baskılıyor. Bazı durumlarda ameliyat ile tedavisi var. Ama o da çok nadir diye biliyorum. Örneğin beynin bir bölümünde yaşanan hasar nedeni ile epilepsi krizi geçirdiğiniz teşhis ederlerse ameliyat edebiliyorlar. Ama çoğu vakanın epilepsi krizi nedeni bilinmiyor. O yüzden de tedavi edilemiyor.