AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım bulursunuz Allah yardımcınız olsun.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çok geçmiş olsun 2 aydan uzun süredir bende aynıyım da alerjik olabilir mi? benim durum alerjik ve denemediğim çözüm kullanmadığım ilaç kalmadı sorun çözülmüyor. tüm camlar açık uyuyorum o rahatlatıyor
oktayonat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah şifa versin bildiğim kadarıyla yok fakat ciddi manada hastanın konforu düzeltiliyor
UtkuTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Migreni bilmem ama Sinüzit için bir alternatif yöntem var. Ben yaklaşık 1 senedir çok rahatım. Yapması gerekenler şöyle;

Aktardan bir miktar papatya çayı alın. 20-30 TL lik yeter.

Bir cezve ya da çaydanlığına bu çayı atıp suyu ekleyip kaynatıyoruz.

Çay kaynadıktan sonra bir masa ya da benzeri birşeyin üzerine koyun kapağını açın. Ağız ve burundan aynı anda soluyacak şekilde çıkan buharı soluyacak. İçine cekmesin normal nefes alıyormuş gibi alsın yeterli. Bunu 10 dk yapacak 15 dk dinlenecek ve 3 kere yapacak. Bunu bir hafta boyunca günde bir kere yapsın. Bir haftada birşeyi kalmaz.
Çok terliyorsaniz oda yapar. Eğer vücutta D vitamini eksikliği varsa normalden daha fazla terlersiniz. Bir test yaptırın, eksikse eğer takviye yapabilirsiniz d vitamini takviyesi yapabilirsiniz.
Rica ederim, geçmiş olsun şimdiden. Ama şunu söylemeyi unuttum, her kaynatma da 20-30 TL lik çayın hepsini atmayın bir tutam atın yeterli. İnşallah şifa olur
sagirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rahatlaması için şöyle yapın.
kullanmadığınız bir kaba şu koyup kaynatın aynarken yukarıdan buharı ağzına burnunu çeksin . bu rahatlatır inşaallah.
ama kesin çözüm maalesef yok.hacamatve sülük tavsiye ederim.

arkadaşın dediği de olur papatya ve nane tarzı bitkiler
SuskuN42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar Tahsin Abi,
Öncelikle günaydın ve çok geçmiş olsun.İnsAllah tez zamanda sağlığına kavuşursun abi.Kirlangic otunu araştırmanızı tavsiye ederim abi.
smsonaylar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. Sinüzit benim de baş belam. Öncelikle kafasını hiç bir zaman ıslak bırakmamalı, duştan çıkar çıkmaz kurutmalı, kafasına rüzgar yememeli.

Sinüzit ağrım başladığında, 1 tane aferin sinüs alıyorum. Sinüzit, sinüs boşluklarının hava ile değil, iltihap ile dolması. Bu sebeple sürekli burnumu temizliyorum sinüsler boşalsın diye. Eğer tıkalı ise ve boşaltamıyorsam, 2 litre sıcak suyun içerisine Vicks koyuyorum 2 çay kaşığı kadar, buharını içime çekiyorum. Vicksin o keskin nanesi açıyor burnu.

Çok ileri düzey sinüzit hastalarının ameliyat edildiğini biliyorum hocam.

Eşimde de migren var. Migren illet bir hastalık ve malesef kalıcı çözümü yok diye biliyorum. Amigren diye bir ilaç var, eşime en iyi gelen ilaç o.

Bir de ezcanelerde küçük, biberli, baş ağrısı için bir ürün var. Onunla masaj yapıyoruz ama çok çok az sürmeniz gerekiyor. Biberli olduğundan çok yakıyor, göze falan kaçmaması lazım. O da çok rahatlatıyor.

Migren için en iyi gelen bir şey de karanlık ve sessizlik. Işıklı ve sesli ortamlar ağrıyı tetikliyor.

Umarım işinize yarar, umarım iyi olur kayınvalideniz.
hocam d vitamini de kullandım, durum aynı malesef. terleme hiç yok aksine çok terleyen birisi değilim
saqi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir yazı olmuş, altına imzamı basarım. Ağzınıza sağlık.
Watere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba geçmiş olsun .
migreni bilmiyorum ama sünüzit için kesinlikle bunu kullanın ve geçer .
https://www.hepsiburada.com/abfen-na...m-HB000004V23Q
Umarım sizde şifa bulursunuz diyeyim , geçmiş olsun tekrardan
Tahsin abi sinüzit için benim sorunumu çözen sinüs rinse kit oldu. Kesinlikle rahatlatıyor bir süre sonra da azalıyor.
Deephunter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
-KBB doktoru ile 2 hafta önce konuştum. Sünizit ve faranjit koronadan sonra insanlarda kronikleşmeye başlamış. İlaçların eskisi kadar etkili olmadığını söyledi.

-Migren meselesine gelince; 2-3 yıl önce arkadaşım migrenden kafasını neredeyse duvarlara vuracakcasına acılar çekiyordu. Mersin'de iyi bir doktor tarafından hacamat tiyaptırdı ve yılda 2 defa da yaptırmaya devam ediyor. %90-%95 Migren ağrılarım geçti diyordu, çevresine tavsiye ediyordu.
Confidant5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle çok geçmiş olsun.

Ben 28 yaşımdayım ve sülalede genetik gibi olan migrenim vardı. Her gün 2 adet ağrı kesici içiyordum. 1 Dolorex birde Apranax. bir ayda 2 kutu ilaç bitiriordum en az.
Sonra yakın arkadaşım gel senin başına hacamat yapalım birşeyin kalmaz dedi. Migrenden kötü değildir diyerek denedim . Baş bölgeme 3 adet kupa attı. Ayrıca kaşlarımın üstüne ve baş parmak ile işaret parmaklarım arasına akupunktur yaptı. O esnada migrenim tuttu ve 10 saat ağlattı resmen . Ama sonra öyle bir iyi geldi ki, hacamattan sonra 6 ay ne migrenim tuttu ne bir tane ilaç içtim. askerde bile bir kere migrenim tutmadı onca strese rağmen. Tavsiyem kesinlikle hacamat ve akupunktur yaptırmanız. Kesin çözüm veya tedavi diyemem ama bende ki migreni aldı götürdü tamamen. Hacamat yaptırmaya karar verirsenizde kesinlikle internetten araştırıp bulmayın. Daha önce yakın çevrenizde yaptırmış olan ve birilerinin önerebileceği insanlara gidip hacamat yaptırın derim.
Faruksvn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Migren için hacamat öneririm
Fsolitary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Migren icin migren botoksu var , olumlu yorumlar var 6 ayda bir yaptırılıyormuş
roadscrat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burdan yanlış bir tavsiye vermekte istemem yaşı sebebiyle bu dediklerimi yapamayadabilir ama sinüsleri sökmek için benim kullandığım bir yöntem var en azından ben bunu kullanıyorum dalış yaparken eğer baş ağrısı ve sinüslerim tıkalıysa dalarken maskeyi az bişe bol bırakıyorum ki deniz suyu basınçla beraber burnumdan içeri girsin ve sinüsleri temizlesin deniz suyu tuzlu olduğu için ve basınçla beraber çok sıkı bir şekilde söktüğü için dalıştan sonra 10-15 dakika içerisinde benim sinüsler boşalıyor. İltihap varsa işe yarar. Ama bu teyzemize bu yöntemi nasıl uygularsınız onu bilemiyorum doğru bir yöntem mi o yaşta ki kadına onuda bilmiyorum en azından bana bişe olmadı ve işe yarıyor İnternette tuzlu su ile burun temizleyenleri de gördüm ama doğru basınç ile temizleyen kadar etkili bir yöntem bulamadım en doğru basıncı su altında ayarlayabiliyorum. Kendim için keşfettiğim bir yöntem ama bunu dışarda nasıl ayarlarsınız bilemiyorum
Öncelikle migren için hacamat yaptırmaya karar verdik.
Hacamat kliniginden randevu aldık yarın için..
Normalde yılda bir kere hacamat yaptırıyor lakin bu işi mahallede yapan bir bayandan hizmet alıyorduk. Bu sefer konuyu detaylı anlatarak işi uzmanından bir hacamat kliniginden almaya karar verdik.
Bakalım sizlerinde tavsiyesi ve YARDIMI ile inşallah bu sıkıntıyı hafifletiriz.
Hacamat sonrası da sinüzit için de sizlerin belirttiği tavsiye ettiği yöntemleri deneyeceğiz.

Yarın ola hayrola... Herkese teşekkür ederim 🙏❤️