öncelikle merhaba,
herkesin de bildiği gibi forum içinde günde yüzlerce ticaret yapılıyor ancak bazı zamanlar çoğu şikayet konusu oluyor. şikayet konuları örnek olarak: oyaladı, paramı iade etmedi, işi teslim etmedi, 1 ay geçmesine rağmen işe başlamadı(annem hastalandı, yakınımı kaybettik vs vs bahaneler...)
uzun lafın kısası; alıcı, satıcıya işe başlamadan önce para atınca, satıcı ulan zaten bu daha ben hiçbir şey yapmadan boş beleşe paramı attı ödememi aldım canım isteyince başlarım şeklinde bir ruh haline girip sonrasında bahaneler ve oyalamalarla vs vs alıcıyı kendi parasıyla kendisinin peşinden koşturup bir nevi kendi parasıyla rezil ettiriyor.
tavsiyem: ilk önce işi yaptırtıp sonrasında ödeme yaparsanız zaten karşınızdaki o parayı almak için hemen işe başlayacak ve sağlam şekilde en kısa sürede teslim edecektir, çünkü satıcı daha hiçbir şeye başlamadan ödemeyi alınca çok rahat bir tavır sergiliyor ve onun iş keyfine kalıyorsunuz.
NOT: BU BENİM KENDİ GÖRÜŞÜMDÜR. GENELLEME DEĞİLDİR! ŞİKAYET KONULARINI OKUYUP, GÖRDÜĞÜMÜ ANLATTIĞIM OLAYLARDIR.
Teşekkürler