dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende alt başlıklar çıkarıyorum yazacağım makaleler için, yani direk kopyala yağıştır yapmıyorum.
1 ana konu 10 alt başlık, hepsini ayrı ayrı yazdırıp ekledim ama pek sonuç alamıyorum.
Kendi yazdığım makaleler çok daha iyi sonuç veriyor, bir şekilde google anlıyor gibime geldi ama bilemiyorum.
Hocam o dediğin 10 altbaşlıktan elde ettiklerini de gözden geçir. Ben hepsini okuyup bayağı eleme yapıyorum. Makalede eğer arada laf salatası bölümler oldu mu kullanıcı terk ediyor hemen. Google anlayabilir, önemli olan okuyucuyu makalede tutmak. Bakın, sadece bir başlık ve boş bir sayfa yayımlayın, eğer kullanıcılar başlıktaki anahtar kelimeyle gelip yeterli süre sayfada takılıyorsa, bu makale ile bile sıralama alırsınız. Google için sayfaya ne koyduğunuz önemli değil, bir anahtar kelimede okuyucuyu tatmin etmeniz önemli. Şimdi analytics'ten makalelerinize bir göz atın, gpt ile yazdığınız sayfalarda geçirilen ortalama sürelere bakın. Bu sürenin yüksek olduğu makaleler tamamdır, zamana ihtiyacı vardır. Ayrıca kendi yazdığınız makalelerde bu süre daha yüksekse, bu makalelerin daha başarılı olması gayet doğal.