Hayırlı sabahlar
Sinüzit ve Miğrenin kesin tedavisi var mı?
Alternatif tıp yöntemleri konusunda hangi yöntem ile %100 e yakın çözüm sağladınız?
Kaynanamın 10 gündür aşırı başı ağrıyor. Tomografi vs çekildi sinüzit ve Miğreni oldugu kesinleşti.
Kadın var ile yok arasında. Ve çok kötü.
Babasının baş ağrısından öldüğünü söyledi. Hatta "başım" diye diye vefat etmiş.
Çözüm arıyorum. Bu sorunu çözebilen veya rahatlatabilecek alternatif yöntemler arıyoruz. En azından kadın normal yaşantısına dönsün
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Ben 28 yaşımdayım ve sülalede genetik gibi olan migrenim vardı. Her gün 2 adet ağrı kesici içiyordum. 1 Dolorex birde Apranax. bir ayda 2 kutu ilaç bitiriordum en az.
Sonra yakın arkadaşım gel senin başına hacamat yapalım birşeyin kalmaz dedi. Migrenden kötü değildir diyerek denedim

. Baş bölgeme 3 adet kupa attı. Ayrıca kaşlarımın üstüne ve baş parmak ile işaret parmaklarım arasına akupunktur yaptı. O esnada migrenim tuttu ve 10 saat ağlattı resmen

. Ama sonra öyle bir iyi geldi ki, hacamattan sonra 6 ay ne migrenim tuttu ne bir tane ilaç içtim. askerde bile bir kere migrenim tutmadı onca strese rağmen. Tavsiyem kesinlikle hacamat ve akupunktur yaptırmanız. Kesin çözüm veya tedavi diyemem ama bende ki migreni aldı götürdü tamamen. Hacamat yaptırmaya karar verirsenizde kesinlikle internetten araştırıp bulmayın. Daha önce yakın çevrenizde yaptırmış olan ve birilerinin önerebileceği insanlara gidip hacamat yaptırın derim.