Değerli arkadaşlar, yarışma konusunda da belirtildiği üzere ilk 100 mesajda zaten sonlanmıştı,
yarışan ve sonrasında tahminleri ile katılan herkese çok teşekkürler öncelikle. Beklediğimden daha çok katılımlı ve eğlenceli bir etkinlik oldu.
3 farklı sponsorun da katılması ile ödüller de arttı, daha çok öğrenciyi sevindirme fırsatımız oldu.
Samimiyetinize güvenerek ufaktan içimi dökmek istedim. Çok ama çok toxic, gereksiz insanlar var. Yaşı 50 olmuş, ruhen ve zihnen 20 olamamış adamlar var. Tüm sıkıcı, başarısız, bir çorbaya tuz, salataya biber, baltaya... olamamış hayatının acısını insanlardan çıkarmaya çalışıp, sürekli millete dadanma, işine gücüne salça olmaya çalışanlar var. Tek dileğim bu tür insanlardan bir gün yorulmamak, aynı hevesle elimden geldiğince birşeylere dokunabilmek, insanları da buna teşvik edebilmek. Birileri kaprisli ve ezik sosyal hayatının kahrını her ne kadar üzerimize yıkmaya çalışsa da, saçma sapan trollerle ekmeğimize zarar vermeye çalışsa da,
biz güzellikten, birlikten yana kalabileceğiz umarım ki... Bir sonraki öğrenci etkinliğimizde görüşebilmek dileği ile. Öncelikle tekrardan @ZimmeR; ve 2 adet ismini açıklamak istemeyen dostlara selam olsun, teşekkürler öğrenci kardeşlerimize destekleri için.
tutulan rakam, Google random tools ile belirlenmişti :
Kazanan arkadaşlar, lahmacun görsellerini iletirlerse konuya ekleyelim, iştahımız açılsın
Direkt rakamı bilerek, 200 tl ödülü kazananan ve lahmacuna doyacak, ya da bir sevdiği ile paylaşacak şanslı: En yakın tahminleri yaparak 100 er tllik lahmacun yiyebilecek arkadaşlar da aşağıdaıdır.
67 olduğunu bilmeyen yoktur
hocam seni ayrıca tebrik ederim özgüvenin ve 1 sayı ile kaçırdıgın için
65 ( ödül bana çıkarsa başkasına hediye edilsin öğrenci değilim)
67 ( Şansımı deniyorum, çıkarsa devredilsin. )
birsevda ve saqi hakkını istemediği için en yakın diğer kişiye devredildi : Teselli ikramiyelerine gelelim :
Rakamı bilerek ilk 100 e yetişemeyen, zamandan kaybedenler
İlginç yazışıyla :
seni de bildin sayıyorum insiyatif alarak
son olarak aslında çok iyi performans sergilese de yakınından geçemeyen arkadaşım
R10 Yaşının 10 Yıl 10 Ay olmasına istinaden ben de şanslı sayıya 10 diyorum.
size de talep etmeniz durumunda 20 şer tl teselli ikramiyesi :d lahmacun olmasa da bir çayımı, çorbamı içersiniz. Ödülden yararlanmak için öğrenciliğiniz ispatlayan belge + iban bilgisi pm atınız.
Arkadaşlar yogunluk nedeni ile pmlere gecikirsem şimdiden özür dilerim. Lütfen iyi niyetimizi kaybetmeyelim.
Son olarak, rakamı bilip de katılmayan arkadaşıma da kucak dolusu tebrikler
66 diyorum sadece merak ve etkinliğe katılmaz için yazıyorum
Katılan tüm dostlara çok teşekkürler.