k3Rem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne olursa olsun karambit her zaman pazarlanır hocam, ben olsam karambit alırdım.
canuzunyol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardır CS:GO oynayan birisi olarak ben olsam karambit alırdım. Hem oynaması daha zevkli hem de yeni gelecek cs2 ile daha da değerlenebilir.
ROPZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben gerçekçi bir yorum yapayım. Renkli bir talon alırsanız cs2 ile fiyatı artabilir.
jabbcreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katlamanı öneririm, ama soruna gelecek olursak KARAMBİT hissayı her zaman daha iyidir.
Ercanizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bıçak olarak kesinlikle karambit ama skin olarak Sertleştirilmiş Kasa (Case Hardened) ve Kızıl Ağ (Crimson Web)'i görünce aklım Talon bıçağına kaydı biraz.
LeFearr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karambit kaybettirmez
Monargda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karambit gamma doppler emerald tabi ama pahalı birazcık
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
case hardened talon knife al geç cs 2 de değerlenicek büyük ihtimalle ondada yansıma efekti olur
himerasmith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam karambit güzeldir ama cs2de parlayan skinler daha çok öne çıkacağı için talon case hardened almanı öneririm. Oyun çıktıktan sonra karambit kullanmak istiyorsan talonu satıp iyi bir karambit alabilirsin yine.
güncelleme getireyim bir tık daha katladım şuan butterfly kelebek boreal forest ft alabiliyorum ve karambit ultraviolet ww son olarak karambit night ft alabiliyorum siz olsanız hangisini alırdınız acaba