Awakea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben tavsiye ederim. İlerleyen zaman da ise belki düşünürsünüz benim arkadaşım; İki katlı bir pansiyonu satın aldılar, birinci kat gelin/damat dans edebilecekleri ve insanların oyun oynayabileceği alan etrafında ise masa/sandalyeler. İkinci kattan, birinci katın orta kısmını görebiliyorsun yani insanların oyun oynadığı alanı ve ikinci katta gelin odası ve diğer odalar var. Tadilat için 750 bin üstü harcama yaptılar ama bitirdiler ve ilk rezervasyonu dün aldılar.

Organizasyon için de örnek veriyorum; Manzarası güzel olan bir yer var ama size ait değil. Sahibine bir saat için ücret ödersiniz konsepti kurarsınız işinizi bitirir gidersiniz
İlerisi için düşünebilecek bir şey hocam. Çok mantıklı.
Bizim eve neredeyse 700-800 metre uzaklıkta bir düğün salonu var, ilk zamanlarda tek katlıydı bir kaç seneye 2. katı çıktılar, şimdi yan arsayı alıp kır bahçesi yaptılar. Yazın her iki tarafta dolu oluyor, kışın da kapalı alan da yapıyorlar düğünü. Ama maalesef organizasyon çok zayıf. Garsonlar eğitimsiz, pasta yerine keke bulanmış dondurma getiriyorlar, orta kalite bir kuruyemiş geliyor. 3-5 kuruştan kaçıyorlar kar edeceğiz diye sözde ama müşteri kaybediyorlar.

keremyagan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu organizasyon işinde tek seferlik harcama yapmanız yetiyor aslında. Sonrasında bozulan/kırılan ürün olursa onu değiştirmeniz gerekecek ama onun dışında bir harcamanız olmayacaktır. Başta ödediğiniz ücreti kaç organizasyonda kazanırsınız onu hesaplayın derim, sonrasında zaten kâra geçmiş olacaksınız.
Çok haklısınız hocam. Çok büyük masrafı olmuyor işletmeye.

HazBusiness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuma bağlı diye düşünüyorum. Sonuçta insanlar kutlama yapıyorlar. Birileri de bu sorumluluğu üstlenecek.
Konum da önemli hocam. İç anadolu, ege, marmara ve akdeniz kesimlerinde bu tarz şeyler çok daha fazla rağbet görüyor.