Vücudunda gereksiz bir kısım görebiliyor musun görüyorsan onu kes at gerekli mi gereksiz mi gidince anlarsın 😂
Sakın ha keyfi bademciklerini aldırma bademcik aldırma olayı çok ciddi durumda olanlar için böyle yılda bir kez bademcigi şişip ben bunu aldirayim 1 yılda da olsa bunu çekmeyim dersen çok yanilirsin 4 5 gün önce bunun hakkında konu açtım benim ki de şişti şuan çok şükür geçti sayılır DOKTORA DANIŞ ne diyorsa ona göre hareket et ben aldırmak istiyorum deyip gidip aldırma zaten doktor almazda muhtemelen yinede saçma sapan birine denk gelirsin alır felan yani sonra çok pişman olursun benzinsiz yola çıkılmaz 1 yılda içine giren mikroplar bile seni bitirmeye yeterli olabilir
Şuan ki durumun içinde tavsiye bırakıyorum
Herkesin bünyesi farklıdır ama fayda goremediklerim
Tuzlu su ile gargara
Pekmez
Limon
Limonlu tuzlu su ile garga
Masaj uygulaması
Dondurma
Zencefil çayı
Majezik sprey ve farklı isimde bir sprey bunlardan yana bir fayda göremedim, ama yinede herkesin bünyesi farklı , hastalığının derecesi farklı , hepsini deneyebilirsin, dene olmazsa yarın sağlık ocağına git
İlaç yazdır, antibiyotik olur mu diye sor, eğer hastalığın için olur derse, yazarsa kullan, antibiyotik faydali oldu biraz, şifa Allah'tan tabi, sebepe başvur gerisi Allah'tan, geçmiş olsun.