Sizin ticari hamlelerinize hayranım,
Daha öncesinden kömürle ilgili bir konunuz vardi hatirliyorum.
Evet hocam bu sene kömür alımı yapmadım, piyasayı kestiremedim ama oncesinde 3 yildir aliyordum.
yaşıyosun bu hayatı
Hepimiz yaşıyoruz hocam. Ben sadece dahs iyi yasamaya çalışıyorum
Farklı şeyler görmek çok hoş, başarılar dilerim.
Cok teşekkürederim hocam
Farklı bir yaklaşım Başarılar dilerim
Sagolun hocam. Daha once tonlarca kömür ve kurukayisi alsat yapiyordum. Seker ilk defa deniycem bakalim.
Kime satıyorsunuz hocam aldıktan sonra
hocam cay sekeri 150 yi aşınca 125 130 dan sadece marketlere hatta cay ocaklarina gene veririm. Piyasada en kolayı alıcı bulmaktir.
Başarılı bir girişim olmuş hocam
tesekkur ederim
Başarılar umarım güzel kar bırakır.

Ne birakirsa artik bakalim.
Yaptığın stokculuk deyip duyar kasacakları başka yere alalım.
Bu tarz insanlar ancak celladına aşık olup sadece ve sadece vatandaşı eleştirmekten öteye gitmezler. Enflasyonun da sebebini vatandaşa yükleyip fırsatçılık olarak değerlendirirler, siz onlara aldırış etmeyin lütfen.
Yok abi yaptigim stokculuksa once malatya milletvekili yuzlerce araba satin alip 1 yildir bekletiyor. Once o bi biraksin.
TL durana kadar diş kürdanı bile alan kardadır YTD
Aynen de oyle hocam.
Görüntülerle beraber birileri şikayet edebilir. Özellikle aldık bakalım 6 ay beklesin kelimesi biraz tehlikeli.
Yok hocam ben market degilim. Faturasiyla ürün alımı yaptim. Istersem topraga dokerim, istersem recel yaparim. Istersem de istedigime istedigim fiyattan istedigim zaman satarim. Enflasyonun sebebi ben degilim. Etkilenenler de umrumda degil. Ulkede seker kıtlığı da yok. 12 ton alan ile 12 kg alan arasinda bir fark da yok.