* Şikayetçi olduğum üye: @bakisen;
* Şikayetçi olma nedenim: Hizmet Sağlanmaması
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...ilirsiniz.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhabalar, firma canlı desteği ile satın alma öncesi görüştüğümde kurulumların 60-75dk aralığında olduğunu dile getirdi. Ben de buna göre sipariş verdim ancak sunucu yaklaşık 14-15 saat sonrasında kuruldu. Bu esnada ben yaklaşık 6 saat sonrasında ücret iadesi zaten talep ettim ancak buna yanıt verilmedi. Sunucuya acil ihtiyacım olduğu içinde ben konuyu uzatmak istemedim ancak sunucuya erişmek istediğimde ise sunucuya erişimim dahi yoktu. Bunu da belirten bir ticket açtığımda ise halen bir dönüş alamadım. Forumda da daha önce gördüğüm ServerKurma firması ile benzer sorunları yaşayan olmuş. Bu konuda kesin bir ücret iadesi talebinde de bulunuyorum ancak yanıt alamıyorum.

Ek olarak canlı destekteki arkadaşa özellikle belirttim gecenin 3ünde bile olsa sisteme erişimim kesilir ise ne kadar sürede dönüş alırım diye, arkadaş bana ticket üzerinden yardım alamazsanız canlı destek üzerinden iletişime geçin dedi ancak ben siparişi geçtiğimden bu yana canlı desteğe de erişemiyorum.

Hizmetini alamadığım bir şeyin ücretini ödemeye gerek yok, lütfen ücret iadesi yapın @bakisen;