5 yıllık otel tecrübem var demişsin. Otellerin yoğun olduğu illerde (özellikle turistik otellerin) şansını denesen daha iyi olur sanırım.
hocam ailem gelmeden bir yere gitmek istemiyorum. bir sure yanlarinda olmak istiyorum. o yuzden boyle bir tercihte bulundum. deprem sonrasi istanbula gittiler.o donem askerdeydim ben, istanbulda kalma israrlarima geri donme karari aldilar. ben de her seyi birakip geldim yanlarina. en azindan bir sure, gozum arkada kalmayacak bir sure gecene kadar buradayim
Hocam büyük şehirlerde bile iş imkanı azaldı ki bir de Malatya gibi bir yerde iş bulmak daha da zor. Ayrıca o tarz şehirlerde sosyallik anlamında da pek iç açıcı bir şey olmaz. Üniversite için 4 yıl boyunca Bandırma'da kaldım kendimi bir yere sıkışmış gibi hissediyordum. Şuan İzmir'de yaşıyorum ve burayı terk etsem bile sanırım İstanbul'a giderim. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.
hocam siz bandirma > izmir yapmissiniz. ben bi de tam tersini yaptim ki malatya bandirmadan da fenadir muhtemelen

o sıkısıklik hissinin siddetini tahmin edebiliyorsunuzdur. tesekkurler temenniniz icin de